Chris Poppe

Koeriersdiensten

Transport – Verhuizingen – Poestkoerier

Chris Poppe

Over ons

In Zetten in Gelderland is koeriersbedrijf Chris Poppe gevestigd. Met een ervaring van ruim 5 jaar in het verzorgen van koeriersdiensten, transporten en verhuizingen mogen wij ons verheugen in een goede reputatie die zich uitstrekt in heel Nederland, België, Duitsland en Frankrijk. Dit hebben wij bereikt door het leveren van absolute kwaliteit, service en punctualiteit waardoor wij volgens onze klanten het stempel betrouwbaar en eerlijk verdienen.

 

Als koerier verzorgen wij spoedeisende zendingen. Ons motto is ‘afspraak is afspraak’ wat inhoudt dat wij uw wensen en behoeften zeer serieus nemen en er alles aan zullen doen om u de optimale dienstverlening te leveren. In de loop der tijd hebben wij ons ook gespecialiseerd in het uitvoeren van grote transporten met een maximum gewicht van 1000 kg.

 

Voor een spoedzending wilt u kunnen vertrouwen op de snelheid van een koerier die goed bekend is met het wegennet. Na de melding van uw opdracht zullen wij zo snel mogelijk bij u op locatie verschijnen om de zending in ontvangst te nemen. Wij streven er zelfs naar om uw artikelen binnen 30 minuten op te halen als u zich binnen 50 kilometer rondom Zetten bevindt.

Neem direct contact met ons op

Image

Verhuizingen

Vervoer van gevaarlijke stoffen

 

Wij hebben ons tevens gespecialiseerd in verhuizingen. Hiervoor beschikken wij over modern materieel zodat wij kleine en grote verhuizingen correct kunnen uitvoeren. Wij gaan zorgvuldig om met uw eigendommen alsof het de onze zijn. Om u een optimale dienstverlening te bieden zijn wij aangesloten bij ScanMovers. Vertrouwt u ons uw verhuizing toe? Dan nemen wij u de zorgen uit handen en zorgen voor een vlekkeloos verlopende verhuizing. Informeert u naar onze concurrerende tarieven.

Vervoer van gevaarlijke stoffen over de weg is gebonden aan strenge regelgeving zoals vastgesteld door de Verenigde Naties. Alleen bedrijven welke ADR gecertificeerd zijn mogen deze werkzaamheden uitvoeren. Ook hiervoor bent u dus bij ons aan het juiste adres.

Bent u dus op zoek naar een betrouwbaar bedrijf dat u van dienst kan zijn als professionele koerier, transporteur of verhuizer? Zoekt u dan niet verder. U heeft ons tenslotte al gevonden.

Logo Chris Poppe Koeriersdiensten
Chris Poppe is de naam achter HET
koeriersbedrijf in Zetten,
provincie Gelderland
© 2021 Power Internet

Contact ons